Vöyrin Teräsrakenne

teräsosia, -tuotteita ja ulkoistettuja
metalliverstaspalveluita

Aina tulee uusia osia tai ongelmia, jotka pitää ratkaista. Se on meidän hommamme.

vorastalbygge

Teemme teollisuudelle, rakennusteollisuudelle ja esimerkiksi maatalousyrittäjille ja yksityishenkilöille erilaisia osia tai valmiita tuotteita. Toimimme myös ulkoistettuna metalliverstaana tehtaille, kiinteistöyhtiöille ja julkisille organisaatiolle. Meiltä saa terästä tankoina, pitkänä teräksenä, levyinä tai mittojen mukaan valmiiksi pätkittynä ja leikattuna. Yrityksessämme jokainen työntekijä on ongelmanratkaisija. Siksi olemme hyviä silloin, kun jokainen osa on erilainen. Teemme myös huolella sarjana kaiteita, huoltotasoja tai muita rakenteita teollisuudelle. Ota yhteyttä, kun tarvitset teräsrakenteiden ongelmanratkaisijaa!

Tuotannossa noudatamme teräsrakenteiden hitsauksen, rakenteen tarkastuksen ja testauksen osalta standardin SFS-EN ISO 3834-2 mukaisia vaatimuksia.
Vöyrin Teräsrakenne Oy:llä on oikeus valmistaa ja toimittaa harmonisoidun tuotestandardin EN1090 mukaisia kantavia teräsrakenteita luokkiin EXC1 ja EXC2. Lisäksi toimimme ISO 9001 laatujärjestelmän mukaan (ISO 9001:2008).
Sertifikaattimme: Teräsrakenteiden CE-merkintä EN 1090

 

Vöyrin Teräsrakenne Oy - Teräsrakenteiden ongelmanratkaisija, vuodesta 1964.

vsb logot7

Tyylikkäät portaat ja kaiteet julkiseen tilaan, kotiin tai mökille

Uudistatko kotiasi tai mökkiäsi, vai oletko uudisrakentaja?

Kuvassa uudisrakennuksen kaiteet.
- Kaikki on toiminut niin kuin halusimme. Tyytyväisiä ollaan, eikä moitteen sijaa, kertoo työhaalareihin sonnistautunut talon isäntä.

 Hiiripellontie IMG 2285 2

Ota yhteyttä mikäli haluat lisätietoja tuotteistamme.

Yhteystiedot: Tor-Leif Häggman, TJ 050-5259921

Seuraatko meitä Facebookissa? Käy katsomassa mitä on meneillään!

Palvelut